Rörmokare Uppsala

SJB rör – rörmokare Uppsala

Din lokala rörmokare

Välkommen till SJB rör om du söker en rörmokare i Uppsala. Vi gör det allra mesta, alltifrån små uppdrag som att sätta in en ny vattenblandare, till dem som är större som att renovera badrum eller installera en värmepump, och mycket, mycket mera. För oss är inget jobb vare sig för litet eller för stort, alla våra kunder är lika betydelsefulla! Om du vill veta mer om våra tjänster eller om du önskar en offert som inte kostar någonting, då är du varmt välkommen att höra av dig, eller läs mer här. Våra kontaktuppgifter finner du längre ner här på sidan.

Om oss

SJB rör har ett brett tjänsteutbud och vänder sig till alla som söker en rörmokare i Uppsala. Det finns över 13 års erfarenhet från branschen och både privatpersoner och företagare kan få hjälp. Rotavdraget gäller i de allra flesta fall för privatpersoner och vill du veta mer om detta avdrag kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Rörmokare Uppsala

Små & stora uppdrag

Alla slags uppdrag kan du få hjälp med, små som stora. Inget jobb är varken för litet eller för stort!

Kundservice

God kundservice, lättillgänglighet och bred kompetens är vad som präglar SJB rör som företag.

Rörmokare Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Rörmokare Uppsala

Här arbetar vi brett och kan erbjuda det mesta när det kommer till vatten, avlopp, brunnar och pumpar etc. Vårt geografiska arbetsområde är Uppland och vi har många kunder i Uppsala med omnejd.

Vvs-installationer

Här är vi certifierade och kan erbjuda hjälp med installation men även reparation av vvs-anläggningar både i privatbostäder, industrier eller kommersiella fastigheter. Exempel på vvs-anläggningar är radiatorer, elpannor, värmefläktar, värmepumpar och varmvattenberedare och dylikt.

Värmepumpar

Vill du skaffa en värmepump, då hjälper vi dig med installationen. Här finns även kompetensen för service och reparationer.

Övrigt

Vänd er till oss även för att få hjälp med brunnar, avlopp, badrumsrenovering, byte av vattenblandare eller någonting annat. Som sagt så kan vi erbjuda det mesta!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

SJB rör

TRUNSBY 107, 748 91 Österbybruk

0700583391

sjbror@gmail.com

Rörmokare Uppsala

Varmt välkommen till SJB rör när du söker en rörmokare i Uppsala. Här finns det flera års erfarenhet och vi har varit involverade i det mesta inom branschen.

Rörmokare Uppsala